Kotka Divers Ry on harrastanut urheilusukellusta sen kaikissa muodoissaan Kotkassa yli neljännesvuosisadan ajan. Toimintamme on aktivoitumassa ja jäsenmäärä kasvussa. Olemme Suomen Sukeltajaliiton jäsen.

Merialue Kotkan edustalla tarjoaa mielenkiintoiset puitteet sukeltamiselle ja saaristossa viihtymiselle. Meren pohjassa voi törmätä vaikkapa lentokoneen hylkyyn Toisen maailman sodan ajalta tai hätäsukelluksen tehneen sukellusveneen kannelta huuhtoutuneeseen viinipulloon sukellusvenetukikohdassa. Ja onpa aivan Kotkan edustalla käyty Itämeren kaikkien aikojen suurin meritaistelukin satoine hylkyineen.

Olemme Kotkan seudun ainut alan seura. Tunnemme vastuumme ja haluamme tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden harrastaa uppopalloa, laitesukeltamista ja kaikkea muuta mitä sukeltaminen pitää sisällään. Haluamme koota seudun harrastajat yhteen, viedä lajia eteenpäin ja viihtyä hyvässä porukassa. Seuratoiminta on aina paljon muutakin kuin sukeltamista joten tervetuloa mukaan vaikka sukelluskokemusta ei vielä olisikaan.