AJANKOHTAISTA: (päivitetty 12.12.2023)

VUOSIKOKOUS ja PIKKUJOULUT pidettiin lauantaina 9.12.2023.
Hallituksen kokoonpanoon tuli pieniä muutoksia. Ilmamaksu muutettiin 50€:n, ja liittymismaksusta luovuttiin.
Ilmoittaisitko, jos olet jäsen, mutta et saanut asiasta sähköpostitiedotetta.Kotka Divers r.y. on Kotkalainen urheilusukellusseura, ja sen toiminta on jatkunut yli 40 vuoden ajan. Seura tarjoaa jäsenistölleen mahdollisuuden harrastaa laitesukellusta, räpyläuintia, uppopalloa, vapaasukellusta ja sukelluskalastusta. Talvikauden toiminnan kulmakivenä ovat uimahallivuorot, kesäkaudella taasen viikkosukellukset ja perinteinen kesäleiri Kotkan Haapasaaristossa s

ijaitsevassa tukikohdassamme.

Seuralla on myös ollut aktiivista norppatoimintaa. Norppatoiminnalla tarkoitetaan monipuolista snorkkelisukellusharrastusta peruskouluikäisille lapsille ja nuorille. Ohjattuja norppatreenejä ei juuri tällä hetkellä ole, mutta pyrimme kouluttamaan ohjaajia norppatoiminnankin polkaisemiseksi vauhtiin.

Kotka Divers on puhtaasti vapaaehtoisvoimin pyörivä seura, jonka jäsenistön aktiivinen osallistuminen herättää henkiin.

Kaupallista sukellustoimintaa emme tarjoa, mutta vaikkapa laiturin ankkuroinnin ketjujen tarkastamiseen, laiturilta veteen pudonneen arvoesineen – kuten silmälasien etsintään, ja moneen muuhun ponnistukseen seuramme pystyy tarjoamaan talkooapua.

Myös satunnaisen Kotkassa vierailevan sukeltajan paineilmapullojen täyttö yleensä järjestyy. Yhteystiedot löytyvät muualta sivustoltamme.
Ps. Joko tutustuit alla olevaan listaan yhteistyökumppaneistamme kesällä 2023 käydyn sukelluskalastusosakilpailun yhteydessä?
He huomioivat meitä – huomioikaamme me vastavuoroisesti heitä!

sukelluskalastuskilpailun yhteistyökumppanit