Ketkä pääsevät edustusjoukkueeseen? 
Kirjoitettu: 19 Marraskuu 2009 08:16 AM   [ Ohita ]
Mursu
RankRankRank
Viestejä  95
Liittyneet  2005-01-11

Tervehdys,

Ketkä pääsevät edustusjoukkueeseen? Tuo kysymys tuli mieleeni kun keskustelin parin pelaajan kanssa. En tiedä onko aihetta pohdittu tai tehty jo jonkinlaisia periaatepäätöksiäkin. Esitän tässä kuitenkin erään kannan asian selvennykseksi.

Kotka Divers kuten Kouvolan Vesikotkin lienee perustettu edistämään urheilusukellusharrastusta kuten uppopalloa. Mielestäni se tarkoittaa sitä, että KAIKKI halukkaat pääsevät pelaamaan, myös kilpailuissa.

Miten tämä käytännössä toteutetaan kun joukkueeseen voidaan ilmoittaa vain 15 pelaajaa ja niistäkin vain 11 pääsee yhtä aikaa kentälle, alla ehdotus ratkaisuksi.

Jos halukkaita pelaajia on 15 tai alle; Valitaan, sopivalla tavalla, kuinka pelaajia vaihdetaan puoliaikojen ja otteluiden välillä niin, että kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan.
Jos pelaajia on yli 15; Ilmoitetaan kilpailuihin useampi joukkue joiden jäsenet valitaan sopivalla tavalla niin, että kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan. Esim. juniori-, seniori-, edustus-, ykkös-, kakkos- jne. joukkueet.

Toivottavasti tämä kirjoitus rohkaisee kaikkia halukkaita ilmoittautumaan mukaan Vesikotkien joukkueisiin, se on jokaisen tehtävä itse.

Parhain yhteistyöterveisin,

Ville

Profiili